Wie is Didier?

Didier De Gendt is een gespecialiseerd vastgoedmakelaar te Nieuwpoort. Didier is gespecialiseerd in nieuwbouw residenties.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring en professionele kennis in allerhande vastgoedtransacties bent u bij ons aan het juiste adres!

Vastgoed Nieuwpoort

Onze werkzaamheden omvatten zowel de de schatting en de verkoop van particuliere eigendommen, overwegend in Nieuwpoort en in de kuststreek. Dankzij een vlot roulerend aanbod van woningen, appartementen en gronden kan Immo Apollo u telkens een nieuw alternatief aanreiken opdat we volledig op dezelfde golflengte zitten. Een huis (ver)koop je trouwens niet elke dag! Bent u koper of verkoper? Uw toekomst start bij Immo Apollo!

Nieuwbouwprojecten

Projectontwikkelaars bieden we naast een vlotte verkoop van hun nieuwbouwprojecten ook een aanbod aan investeringsgronden en opbrengsteigendommen. Indien gewenst zitten we samen met de ontwikkelaar en/of investeerder aan tafel om op basis van relevante praktijkervaringen, huidige en toekomstige marksituaties, alsook doeltreffende voor- en haalbaarheidsstudies het maximale te kunnen halen uit ieder project.

Interesse in een woning?

Bekijk ons koopaanbod »